Rhodos

Den gröna semesterön full av upplevelser.

Rhodos har länge varit en av de mest populära charterdestinationerna – vilket är lätt att förstå! Här trivs både barnfamiljer och par.

Stränder med kristallklart vatten, spännande kultur och historia, bra shopping och ett stort utbud av restauranger, caféer, barer och nattklubbar.

En semester-ö för för alla, helt enkelt!

Mallorca

Dröm dig bort till soliga och mysiga Mallorca. Där både mat och utsikt är fantastisk.

Split, Kroatien.

Split är regionen Dalmatiens huvudstad. Det är en modern storstad med allt från universitet och teatrar till gröna parker, flera hamnar, klubbar, loungebarer och konceptrestauranger. Överallt ser du väggmålningar som hyllar fotbollslaget Hajduk Split.

Rhodos, Grekland.

Ön Rhodos är störst i ögruppen Dodekanessos (Tolvöarna) längst söderut i Egeiska havet. Det är det hörn av grekiska övärlden som har flest soldagar per år.

Mallorca, Spanien.

Mallorca har allt – från familjevänliga stränder till charmiga byar, fartfyllda badorter, spaanläggningar, träningshotell och storstaden Palma. Vi har hotell i bästa läge vare sig du reser med barn, din partner, kompisar eller hela stora släkten.

Larnaca, Cypern. Nyhet!

Cypern har massor att ge vare sig man drömmer om båtutflykter, dykning, shopping eller antikens kultur.

Kos, Grekland. Nyhet!

Kos kanske allra finaste strand, Marmari Beach, har ljus finkornig sand och gott om plats för alla.

Chania, Kreta, Grekland. Nyhet!

När du reser till Greklands största och mest mångsidiga ö Kreta finns mycket att upptäcka. Här finns långa stränder, lantliga byar, mysiga städer och antik kultur. Du kan bo i egen villa med pool, på träningshotell, TUI Blue For Families, små personliga lägenhetshotell eller barnfria hotell under din resa till Kreta. Våra resor till Kreta tar dig till både västra och östra Kreta. Östra Kreta är vårt tips till dig som vill ha en lugn och lite lyxig semester.

Burgas, Bulgarien. Nyhet!

Sandstränder och livliga badorter.
Världsarvet Nessebar med romantiska gränder.
Familjehotell och vattenland.

Parga/Sivota/Lefkas

Från Preveza når man Parga, Sivota och Lefkas. Möjligheten att lätt nå Apollos succé för en aktiv semester; Sivota Retreat Powered by Palyitas finns nu med direktflyg från Skellefteå.

Gdansk, Polen. Nyhet!

Upplev en av Polens äldsta städer som likväl är en populär turistort med sin rika historia och vackra arkitektur. Här finns ett brett kulturliv och imponerande restaurangutbud samt flera fina stränder.

Kreta – Chania

Längta och res till Greklands största och mest mångsidiga ö.

Kroatien

Besök landet med mängder av kultur och natur i överflöd.