Begränsade öppettider p.g.a Covid-19

Måndag: 05.20-19:45
Tisdag: 07.00-18:30
Onsdag: 07:00-18:30
Torsdag: 07:00-19:45
Fredag: 05.20-19.45
Lördag: Stängt
Söndag: 14:00-19:15

Grinden till flygplatsen öppnar 1 timme före första avgången och stänger 45 minuter efter sista ankomst. När grinden till flygplatsen är stängd är parkeringsområdena inte åtkomliga.

Till följande länder kan du resa som svensk medborgare

OBS! Krav på negativt covid-test, vaccinering och olika restriktioner gäller vid inresa till de flesta länder. För aktuell information och vad som gäller för ditt resmål, besök https://www.swedenabroad.se/sv eller https://www.regeringen.se/uds-reseinformation

Vi rekommenderar att använda munskydd inne på flygplatsen. Ni som hämtar och lämnar ber vi vänta utanför terminalen. Detta för att undvika onödig trängsel och spridning av coronaviruset.

Om cookies

Dessa villkor har fastställts av Skellefteå Airport den 12 mars 2018. Webbplatspolicy Denna webbplatspolicy beskriver hur vi, Skellefteå Airport, behandlar personuppgifter genom användning av cookies på vår webbplats. Om du har några frågor kring vår behandling av vår användning av cookies är du välkommen att kontakta oss på info@skellefteaairport.se

När du besöker vår hemsida kommer du att bli ombedd att godkänna användningen av cookies. Genom att använda klicka i kryssrutan ”Ja, jag godkänner er användning av cookies” samtycker du till användningen av cookies och behandlingen av dina personuppgifter enligt vad som anges i denna webbplatspolicy. Om du inte alls vill tillåta vår användning av cookies kan du kryssa i rutan ”Nej, jag godkänner inte er användning av cookies”. Notera att om du inte tillåter oss att använda cookies kan detta påverka din användning och upplevelse av webbplatsen.

Cookies

På Skellefteå Airports webbplats används cookies för att samla in information automatiskt. En cookie är en liten textfil som webbläsaren sparar i webbesökarens dator. Textfilen innehåller information som används t ex för att underlätta besökarens användning av webbplatsen men även för att ge viss information till ägaren av webbplatsen.

Vilka typer av cookies använder vi?

Vi använder två typer av cookies:

  1. En långvarig cookie ligger kvar på besökarens dator under en bestämd tid.
  2. En sessionscookie lagras tillfälligt i datorns minne under tiden en besökare är inne på en webbsida. Sessionscookies försvinner när du stänger din webbläsare.

Vad använder vi cookies till?

Vid besök på Skellefteå Airports webbplats (www.www.skellefteaairport.se) sker en automatisk registrering av IP-adressen för mätning av besöksfrekvens. Skellefteå Airport lagrar webbstatistik för att säkra den tekniska funktionaliteten och användningen av nätet. Skellefteå Airport använder även statistiken för att få en inblick i webbesökarnas användarupplevelser och för att utveckla webbplatsen. Skellefteå Airport använder också webbstatistiken för att förbättra våra tjänster och kännedomen om kundernas och webbesökarnas behov. Uppgifterna används för att utveckla servicen och tjänsterna inom ramen för Skellefteå Airports verksamhet.

Skellefteå Airport samlar även in och analyserar bland annat följande uppgifter om besökarna på Skellefteå Airports webbplats:

  • Webbläsare (Internet Explorer, Firefox, Chrome etc)
  • Information om vilken typ av enhet som besökare ansluter sig ifrån.
  • Operativsystem (Windows, IOS etc.)
  • Besökta sidor på www.skellefteaairport.se

Långvariga cookies används för att lagra dina eventuella personliga inställningar hos Skellefteå Airport så att du exempelvis slipper göra om vissa val varje gång du besöker Skellefteå Airports webbplats samt för att anpassa och göra information så relevant som möjligt för dig. Sessionscookies används bland annat i syfte att kunna registrera statistik över användandet av Skellefteå Airport webbplats.

Hur du blockerar och/eller tar bort cookies

Genom att använda Skellefteå Airports webbplats informeras du om behandlingen av cookies enlig

Dessa villkor har fastställts av Skellefteå Airport den 12 mars 2018.

Webbplatspolicy

Denna webbplatspolicy beskriver hur vi, Skellefteå Airport, behandlar personuppgifter genom användning av cookies på vår webbplats. Om du har några frågor kring vår behandling av vår användning av cookies är du välkommen att kontakta oss på info@skellefteaairport.se. När du besöker vår hemsida kommer du att bli ombedd att godkänna användningen av cookies.

Genom att använda klicka i kryssrutan ”Ja, jag godkänner er användning av cookies” samtycker du till användningen av cookies och behandlingen av dina personuppgifter enligt vad som anges i denna webbplatspolicy.

Om du inte alls vill tillåta vår användning av cookies kan du kryssa i rutan ”Nej, jag godkänner inte er användning av cookies”. Notera att om du inte tillåter oss att använda cookies kan detta påverka din användning och upplevelse av webbplatsen.

Cookies

På Skellefteå Airports webbplats används cookies för att samla in information automatiskt. En cookie är en liten textfil som webbläsaren sparar i webbesökarens dator. Textfilen innehåller information som används t ex för att underlätta besökarens användning av webbplatsen men även för att ge viss information till ägaren av webbplatsen.

Vilka typer av cookies använder vi?

Vi använder två typer av cookies: 1) en långvarig cookie ligger kvar på besökarens dator under en bestämd tid. 2) en sessionscookie lagras tillfälligt i datorns minne under tiden en besökare är inne på en webbsida. Sessionscookies försvinner när du stänger din webbläsare. Vad använder vi cookies till?

Vid besök på Skellefteå Airports webbplats (www.www.skellefteaairport.se) sker en automatisk registrering av IP-adressen för mätning av besöksfrekvens. Skellefteå Airport lagrar webbstatistik för att säkra den tekniska funktionaliteten och användningen av nätet.

Skellefteå Airport använder även statistiken för att få en inblick i webbesökarnas användarupplevelser och för att utveckla webbplatsen. Skellefteå Airport använder också webbstatistiken för att förbättra våra tjänster och kännedomen om kundernas och webbesökarnas behov. Uppgifterna används för att utveckla servicen och tjänsterna inom ramen för Skellefteå Airports verksamhet.

Skellefteå Airport samlar även in och analyserar bland annat följande uppgifter om besökarna på Skellefteå Airports webbplats:

  • Webbläsare (Internet Explorer, Firefox, Chrome etc)
  • Information om vilken typ av enhet som besökare ansluter sig ifrån.
  • Operativsystem (Windows, IOS etc.)
  • Besökta sidor på www.skellefteaairport.se

Långvariga cookies används för att lagra dina eventuella personliga inställningar hos Skellefteå Airport så att du exempelvis slipper göra om vissa val varje gång du besöker Skellefteå Airports webbplats samt för att anpassa och göra information så relevant som möjligt för dig. Sessionscookies används bland annat i syfte att kunna registrera statistik över användandet av Skellefteå Airport webbplats. Hur du blockerar och/eller tar bort cookies

Genom att använda Skellefteå Airports webbplats informeras du om behandlingen av cookies enligt vad

som sägs här. Om du inte accepterar att cookies används kan du stänga av cookies i din webbläsares säkerhetsinställningar. Notera att om du inte tillåter oss att använda cookies kan detta påverka din användning och upplevelse av webbplatsen. Om du använder olika enheter för att se och få tillgång till webbplatsen (t.ex. din dator, smartphone eller surfplatta) måste du se till att webbläsaren på varje enhet justeras efter dina önskemål gällande cookies.

Du kan även ställa in webbläsaren så att du får en fråga varje gång Skellefteå Airports webbplats försöker placera en cookie på din dator. Genom webbläsaren kan också tidigare lagrade cookies raderas, se webbläsarens hjälpsidor för mer information eller klicka på denna länk: Stäng av Cookies. Vidare kan du när som helst radera cookies manuellt från din hårddisk. Om du inte alls vill tillåta vår användning av cookies kan du kryssa i rutan ”Nej, jag godkänner inte er användning av cookies”. Observera att om du väljer att inte tillåta lagring av cookies kan det vara möjligt att du inte kan använda alla delar av webbplatsen samt att vissa delar av webbplatsen kanske inte kommer att fungera korrekt.

Ytterligare information

Vänligen kontakta Peter Wiklund peter.wiklund@skellefteaairport.se om du har frågor om denna webbplatspolicy.

Om du är missnöjd över hur Skellefteå Airport behandlar dina personuppgifter har du rätt att anmäla sådant missnöje till Datainspektionen (som kommer att byta namn till Integritetsskyddsmyndigheten) som är tillsynsmyndighet för personuppgiftsbehandlingen.

Ändringar i webbplatspolicyn

Skellefteå Airport förbehåller sig rätten att göra ändringar i denna webbplatspolicy när som helst i tiden i den utsträckning ändringarna är nödvändiga för att åtgärda störningar eller för att uppfylla nya legala eller tekniska krav. Alla ändringar av denna webbplatspolicy kommer att publiceras på Skellefteå Airports webbplats.

Om du inte accepterar att cookies används kan du stänga av cookies i din webbläsares säkerhetsinställningar. Notera att om du inte tillåter oss att använda cookies kan detta påverka din användning och upplevelse av webbplatsen. Om du använder olika enheter för att se och få tillgång till webbplatsen (t.ex. din dator, smartphone eller surfplatta) måste du se till att webbläsaren på varje enhet justeras efter dina önskemål gällande cookies.

Du kan även ställa in webbläsaren så att du får en fråga varje gång Skellefteå Airports webbplats försöker placera en cookie på din dator. Genom webbläsaren kan också tidigare lagrade cookies raderas, se webbläsarens hjälpsidor för mer information eller klicka på denna länk: Stäng av Cookies. Vidare kan du när som helst radera cookies manuellt från din hårddisk. Om du inte alls vill tillåta vår användning av cookies kan du kryssa i rutan ”Nej, jag godkänner inte er användning av cookies”. Observera att om du väljer att inte tillåta lagring av cookies kan det vara möjligt att du inte kan använda alla delar av webbplatsen samt att vissa delar av webbplatsen kanske inte kommer att fungera korrekt.