Ny weekend-destination från Skellefteå Airport

Efter Riga presenterar nu goTO Nordics en ny weekend-destination med direktflyg från Skellefteå – Krakow, Polen. Det rör sig om en avgång med utresa den 18 oktober från Skellefteå och med hemresa från Krakow den 21 oktober 2019.

– goTO Nordics fortsätter expansionen från Skellefteå och vi är glada att kunna erbjuda en så pass intressant destination som Krakow. Vår senaste produktion som flygs till Riga i maj 2019 bokades snabbt fullt, vilket ger oss förhoppningar att också Krakow ska intressera västerbottningarna, säger Olle Fält,vd, goTO Nordics AB.

Krakow är en destination som seglat upp som en ny favorit bland weekend-resenärer på senare år. Staden är en kulturell guldgruva som erbjuder något för alla smaker, allt ifrån historia och gruvor till nationalparker och stenbrott. Till Krakow åker man för att strosa runt i den mysiga medeltida stadskärnan, uppleva historiens vingslag och äta god mat. Enkelt sammanfattat så är Krakow en stad för livsnjutare och dessutom plånboksvänlig.

– Det finns en stor efterfrågan på weekend-resor till städer i Europa och vi är glada att goTO Nordics fortsätter att satsa på den här typen av resor med direktflyg. Det gör att Skellefteå kommer lite närmare kontinenten, säger Robert Lindberg, vd, Skellefteå Airport.

goTO Nordics flygningar kännetecknas av att resenärerna kan välja mellan att boka endast en flygstol och själva boka hotell och aktiviteter eller köpa färdiga paketresor med hotell, transfer, guidade utflykter och reseledare. Dessutom betalar goTO Nordics en fast summa per resenär till Fly Green Fund som verkar för att öka användandet av biobränsle i flygtrafiken. Flygningen till Krakow sker med en Boeing 737-800 med 189 säten.

Resorna är bokningsbara på goTO Nordics hemsida eller på goTO Nordics kontor som ligger ute på Skellefteå Airport.