Skidparadiset Andorra – ny destination från Skellefteå

Resebolaget Quality Travel meddelar att de satsar på Skellefteå Airport och lanserar skidparadiset Andorra som destination nästa vårvinter. Till att börja med rör sig om en avgång den 15-22 mars 2020 till Lleida-Alguaire International Airport.

-Vi är mycket glada att kunna lägga till Skellefteå bland de åtta flygplatser vi nu flyger från till Andorra. Första vintern blir en spännande test och vi har förhoppningar om att utöka med fler avgångar, säger Ulf Östmark, vd, Quality Travel.

Andorra är känt för sin otroligt fina och upplevelserika skidåkning. Med pister belägna på över 2 500 meters höjd och med över 300 soldagar per år är Andorra ett av de mest snö- och solsäkra skidområdena i Europa. Det är också ett taxfree-land som erbjuder ett stort utbud av restauranger, barer, och shopping i toppklass. Quality Travel har mer än 30 års erfarenhet av resor till Andorra och har svenska guider på plats som möter upp resenärerna på flygplatsen och som sedan finns tillgängliga under hela resan.

– Det känns roligt att Quality Travel väljer att erbjuda våra resenärer en så pass spännande och unik destination som Andorra, säger Robert Lindberg, vd, Skellefteå Airport.

Flighten genomförs med en Boeing 737-800 med plats för 189 passagerare och tar ca 4,5 timme. Resorna är bokningsbara på www.qtravel.se.