view-blue-sea-tunisia-through-white-archway-with-pink-blooming-flowers-foreground-distance-house-water

Aventours etaberar chartertrafik från Skellefteå Airport

En ny charteroperatör etableras sig på Skellefteå Airport.
Den nordiska charteroperatören Aventours kommer med start i höst att flyga solsugna norrlänningar till Cypern och Rhodos från Skellefteå Airport. 
Aventours har fokus på charterresor från regionala flygplatser och ser nu en marknad i ett växande Skellefteå.

Skellefteå växer snabbast i landet och den ökande befolkningen skapar också en ökad marknad för charterresor.
Den nordiska charteroperatören Aventours har därför beslutat att starta upp charterverksamhet från Skellefteå Airport samt ytterligare några regionala flygplatser i landet redan i höst.

Aventours som är en del av den nordiska Aventura -researrangörskoncernen, flyger turister från landsbygden med direktflyg till flera olika destinationer i Medelhavet.

Aventours har en erfarenhet på över ett decennium inom resor och turism, och är en specialiserad på flyg från regionala flygplatser. Efter en succéartad start i Finland, vill koncernen nu expandera sin verksamhet till den svenska marknaden och först ut är Skellefteå, Örnsköldsvik och Jönköping. Huvudkontoret ligger i Vanda, Finland, och därifrån betjänas kunder på svenska av erfarna yrkespersoner inom resebranschen. På destinationerna finns svensktalande personal och pålitliga samarbetspartners.

– Vi välkomnar Aventours till Skellefteå och gläds över att de väljer Skellefteå som en av de första avreseorterna i Sverige.
Vi hoppas på ett långsiktigt samarbete med fler destinationer och är övertygande att Aventours utbud ska passa våra norrländska solsugna resenärer säger Skellefteå Airports VD Robert Lindberg

– Vi är specialister på resor från regionala flygplatser och vi ser Skellefteå som en perfekt region att starta vår Sverigeetablering ifrån. Kommunens befolkning ökar och flygplatsen ligger mitt mellan Umeå och Luleå vilket är optimalt för oss. Vi välkomnar våra första resenärer till vår premiäravgång till Cypern den 19 oktober eller Rhodos den 27 oktober säger Patrik Wik Försäljningschef på Aventours

Resorna är bokningsbara på aventours.se

För mer information:

 

Patrik Wik Försäljningschef Aventours

+358 50 302 7703 patrik@aventuraholidays.com

 

Robert Lindberg
VD
Skellefteå Airport
+46 70 551 70 75
robert.lindberg@sft.se