Direktflyg från Skellefteå till Riga

Idag presenterar goToNordics sin nya satsning på direktflyg från Skellefteå Airport. Den 3 maj 2019 kommer det att vara möjligt att resa med direktflyg från Skellefteå för att uppleva en lång-weekend i Riga. Det rör sig om en avgång med utresa den 3 maj från Skellefteå med hemresa från Riga den 6 maj.

-Vår flight från Kalmar till Riga i våras bokade snabbt fullt och vi ser det därför som en naturlig utveckling att också erbjuda samma möjlighet till våra norrländska resenärer. Vi har tidigare genomfört egna flygningar till Amsterdam och vi kommer snart att starta fler destinationer från Skellefteå och våra andra orter i Skandinavien.Den här lanseringen är en del av den fortsatta expansionen av goTO Nordics nätverk, säger Olle Fält, VD för goTO Nordics AB.

Tidtabellen för flighterna är optimalt lagd för att ge resenärerna så mycket tid som möjligt att upptäcka Riga. Planet lyfter tidigt på fredag morgon den 3 maj från Skellefteå vilket ger resenärerna en heldag i Riga redan på fredag. Helgen kan sedan tillbringas med att uppleva den rika kultur och historia som Riga erbjuder, och mycket mer. Flyget går tillbaka till Skellefteå på måndagskvällen och därmed ges det fyra hela dagar att upptäcka Baltikums pärla.

-Riga är ett av Europas mest intressanta weekendresmål, som vi nu kan erbjuda som destination första gången i flygplatsens historia. Detta är en unik möjlighet för boende i norra Norrland, säger Robert Lindberg, vd, Skellefteå Airport. Samarbetet med goTO Nordics är en del i vår strategi för att kunna erbjuda ännu fler intressanta resmål och resmöjligheter direkt från Skellefteå, avslutar Robert Lindberg.

På flighten, som sker med en splitter ny CS 300 tillverkad av kanadensiska Bombardier och med 145 säten, finns möjlighet att boka såväl en flygstol som paketerade resor med hotell och särskilda spapaket.

Prisinformation

Flygstol tur och retur från 3.800 kronor Flyg och hotell 3 nätter, del i dubbelrum, från 5.195 kronor
Flyg, hotell 3 nätter, halvpension, 1 massage- samt 3 spabehandlingar,från 6.595 kronor

För mer information se http://www.gotonordics.com/riga-2019 eller kontakta

Olle Fält, VD för goTO Nordics AB, tel. 070-558 26 50 Robert Lindberg, VD för Skellefteå Airport AB, tel. 070-551 70 75