Apollo presenterar charternyheter från Skellefteå

Apollo släpper nu sommarprogrammet från Skellefteå Airport 2019 och presenterar därigenom två nyheter – direktflyg till Split i Kroatien och påsk- och höstlovsresor till Kreta.

Inför sommaren 2019 öppnar Apollo fyra flygrutter mellan Skellefteå och Split. Från flygplatsen i Split når man flera av Apollos mest populära destinationer exempelvis Split stad med omnejd, Makarska rivieran och Kroatiens tredje största ö Brac – samtliga resmål med sin egen genuina karaktär.

– De senaste åren har Kroatien blivit ett populärt resmål bland Apollos gäster och vi ser en ökad efterfrågan. Det är väldigt roligt att bidra till att ännu fler norrländska resenärer får möjlighet att upptäcka Kroatien. Här finns massor av pittoreska orter, kristallklart vatten, intressanta sevärdheter, fin natur och bra mat. Makarska rivieran som omges av massor av vackra öar och byar är ett riktigt dragplåster, säger Erika Butterworth Sverigechef på Apollo.

Liksom tidigare år flyger Apollo under sommarsäsongen till Kreta men utökar 2019 med avgångar under påsk- och höstlovet.

– Kretas läge, långt söderut i Medelhavet ger en sommarsäsong som varar från april till november. Här finns riktigt bra familjehotell perfekt för en påsk- eller höstresa, fortsätter Butterworth.

– Vi är glada att Apollo väljer att utöka antalet resmål från Skellefteå Airport. Att kunna resa direkt till sin semester från Norrland är bekvämt och kostnadseffektivt, säger Robert Lindberg vd på Skellefteå Airport.

Även förra årets nyhet och succé, Zakynthos finns kvar i programmet för nästa år. Den grekiska ön har flera orter som passar för par (Argassi), barnfamiljer (Tslivi), och ungdomar (Laganas) – samtliga med kort och bekväm transfertid.

Direktflyg med Apollo från Skellefteå 2019

Kroatien, Split: 29/5 – 19/6, varje onsdag, 4 avgångar.
Kreta, Chania: 13/4-7/6, lördag/fredag 8 avgångar. 26/10, lördag, 1 avgång.
Zakynthos: 10/9-24/9, tisdagar, 3 avgångar.