Begränsade öppettider p.g.a Covid-19 och övrig info

Öppettider

Måndag – Onsdag: 05:25-19:30
Torsdag: 05:25-22:45
Fredag: 05:25-20:00
Lördag: 08:30-11:30
Söndag: 11:30-22:45

Grinden till flygplatsen är öppen under dessa tider, övrig tid är grindarna stängda och parkeringsområden är då inte tillgängliga. 

Med start den 6:e september är väg 364 mellan avfarten till Skellefteå flygplats och Hjoggbölefors avstängd. Omledning med skyltar sker via Sjöbotten. Besök www.Trafikverket.se för mer info. Detta beräknas pågå under två veckor.

Till följande länder kan du resa som svensk medborgare

OBS! Krav på negativt covid-test, vaccinering och olika restriktioner gäller vid inresa till de flesta länder. För aktuell information och vad som gäller för ditt resmål, besök https://www.swedenabroad.se/sv eller https://www.regeringen.se/uds-reseinformation

Vi rekommenderar att använda munskydd inne på flygplatsen. Ni som hämtar och lämnar ber vi vänta utanför terminalen. Detta för att undvika onödig trängsel och spridning av coronaviruset.

Ving presenterar ny charterdestination 2019 – Turkiet

Idag öppnar Ving upp bokningen för nästa sommars direktcharter från Skellefteå till populära Mallorca och passar även på att lansera en ny destination från Skellefteå Airport – Turkiet!

– Vi är glada att Ving väljer att utöka sina sommarresor från Skellefteå, Resorna till Mallorca är otroligt eftertraktade och Turkiet är en destination som varit saknad i vårt utbud. Vings fortsatta satsning till populära sommardestinationer i samband med att Skellefteå Airport erbjuder gratis långtidsparkering är en bra kombination för norrländska charterresenärer säger Robert Lindberg, VD Skellefteå Airport.

Direktcharter från Skellefteå är en populärr produkt och för den som vill få de bästa rummen och de mest efterfrågade hotellen gäller det att vara ute i god tid.

– Trots att vi hade en rekordsommar förra året har efterfrågan på sommarresor varit ännu större i år och många vet att de bästa hotellen och de stora familjerummen bokas långt i förväg. Hotellkoncept som är unika för Ving och som särskiljer oss från våra konkurrenter är de som bokar allra tidigast eftersom man vill försäkra sig om att få precis den semester man önskar. Att kunna flyga från sin lokalflygplats är uppskattat och vi är riktigt glada att kunna erbjuda en nyhet från Skellefteå Airport, säger Anna Hagberg, tf. informationschef Ving.

Vings program från Skellefteå sommaren 2019:

Mallorca: avresor lördagarna under perioden 27/4 – 11/5 Antalya, Turkiet: lördagen 8/6

Vings sommarresor 2019 finns under följande länk: www.ving.se/resor-nasta-sommar