Vägarbete!

Trafikverket kommer att förstärka väg 774 från korsningen med väg 364 (Burträskvägen) till ca 100 m söder om infarten till flygplatsen.

Arbetet påbörjas i juni månad och gör ett vinteruppehåll den 30/9.

Vägen är under tiden avstängd och trafiken leds om via E4.

Läs mer på Trafikverkets hemsida: Väg 774, Skellefteå flygplats-Orrbäcken, förstärkning av väg – www.trafikverket.se

 

 

 

 

Mellan 7 augusti och den 18 augusti kommer Trafikverket arbeta med att byta asfalt på E4 söder om Bureå. Det kommer att pågå mellan klockan 06 till 20 på kvällen och det kommer också betyda att det kommer vara svårare att komma fram på platsen. Trafiken kommer regleras med antingen lots eller trafikljus. Man kommer att stänga av körfält under tiden arbetena pågår. Så man får räkna med väntetider.

Vi vill uppmana resenärer att planera sin resa och starta i god tid till flygplatsen. Det är också viktigt att visa hänsyn till de som jobbar efter vägarna och hålla nere hastigheten.

Ving presenterar ny charterdestination 2019 – Turkiet

Idag öppnar Ving upp bokningen för nästa sommars direktcharter från Skellefteå till populära Mallorca och passar även på att lansera en ny destination från Skellefteå Airport – Turkiet!

– Vi är glada att Ving väljer att utöka sina sommarresor från Skellefteå, Resorna till Mallorca är otroligt eftertraktade och Turkiet är en destination som varit saknad i vårt utbud. Vings fortsatta satsning till populära sommardestinationer i samband med att Skellefteå Airport erbjuder gratis långtidsparkering är en bra kombination för norrländska charterresenärer säger Robert Lindberg, VD Skellefteå Airport.

Direktcharter från Skellefteå är en populärr produkt och för den som vill få de bästa rummen och de mest efterfrågade hotellen gäller det att vara ute i god tid.

– Trots att vi hade en rekordsommar förra året har efterfrågan på sommarresor varit ännu större i år och många vet att de bästa hotellen och de stora familjerummen bokas långt i förväg. Hotellkoncept som är unika för Ving och som särskiljer oss från våra konkurrenter är de som bokar allra tidigast eftersom man vill försäkra sig om att få precis den semester man önskar. Att kunna flyga från sin lokalflygplats är uppskattat och vi är riktigt glada att kunna erbjuda en nyhet från Skellefteå Airport, säger Anna Hagberg, tf. informationschef Ving.

Vings program från Skellefteå sommaren 2019:

Mallorca: avresor lördagarna under perioden 27/4 – 11/5 Antalya, Turkiet: lördagen 8/6

Vings sommarresor 2019 finns under följande länk: www.ving.se/resor-nasta-sommar