Begränsade öppettider p.g.a Covid-19 och övrig info

Öppettider

Måndag – Onsdag: 05:25-19:30
Torsdag: 05:25-22:45
Fredag: 05:25-20:00
Lördag: 08:30-11:30
Söndag: 11:30-22:45

Grinden till flygplatsen är öppen under dessa tider, övrig tid är grindarna stängda och parkeringsområden är då inte tillgängliga. 

Med start den 6:e september är väg 364 mellan avfarten till Skellefteå flygplats och Hjoggbölefors avstängd. Omledning med skyltar sker via Sjöbotten. Besök www.Trafikverket.se för mer info. Detta beräknas pågå under två veckor.

Till följande länder kan du resa som svensk medborgare

OBS! Krav på negativt covid-test, vaccinering och olika restriktioner gäller vid inresa till de flesta länder. För aktuell information och vad som gäller för ditt resmål, besök https://www.swedenabroad.se/sv eller https://www.regeringen.se/uds-reseinformation

Vi rekommenderar att använda munskydd inne på flygplatsen. Ni som hämtar och lämnar ber vi vänta utanför terminalen. Detta för att undvika onödig trängsel och spridning av coronaviruset.

Nu flyger Detur till Antalyakusten igen!

Idag meddelar Detur att de under hösten 2019 återigen kommer att erbjuda charterresor till populära Turkiet. Det rör sig om totalt sju avgångar under september och oktober till den turkiska charterorten Antalya från Skellefteå Airport.

– Vi ser en ökande efterfråga på resor till Turkiet igen och vi är glada att kunna erbjuda våra kunder i Norrland ett brett charterprogram från Skellefteå Airport till Turkiet nästa höst, säger Karin Foors, Sales & Marketing Coordinator, Detur.

Turkiet har länge varit en semesterfavorit. Milslånga stränder, spännande kultur och god mat är en anledning av mångas svenskar väljer att resa till landet. Destinationen har dessutom fått ett extra uppsving av den turkiska lirans försvagats vilket gjort det mycket billigare att turista i landet.

– Turkiet har varit en efterfrågad destination bland våra passagerare och då kanske främst bland barnfamiljer. Den relativt korta flygtiden och den behagliga värmen, både under vår och höst gör Turkiet till en prefekt destination för både stora och små, säger Robert Lindberg, vd, Skellefteå Airport.

Resorna är bokningsbara på Deturs hemsida eller via resebyråerna.

Deturs avgångar till Antalya, Turkiet – hösten 2019

13 september
20 september
27 september
4 oktober
11 oktober
18 oktober
25 oktober