Nya avgångar till Alperna från Skellefteå

Nortlander Ski Tours fortsätter sin satsning på direktresor till Alperna och har nu släpp två nya avgångar i januari 2019. Den 12 och 19 januari lyfter flygen från Skellefteå Airport mot skidmetropolen Innsbruck i Österrike.

-Det blir tredje året i rad som vi kan erbjuda slalomsugna passagerare från Norrland möjligheten att resa med direktflyg till Alperna för att åka skidor i några av världens bästa slalombackar, vilket känns riktigt roligt, säger Toke Hyldgaard, vd på Nortlander Ski Tours.

-Det finns många slalomentusiaster i vår region och att Nortlander väljer att fortsätta satsa på skidresor från Skellefteå Airport är mycket positivt. Vi får ett brett utbud på direktresor som kanske inte bara passar de som letar efter sol och värme på sin semester, säger Robert Lindberg, vd på Skellefteå Airport.

Nortlander Ski Tours är en charteroperatör som specialiserar sig på skidresor till Alperna. Resorna från Skellefteå går till Innsbruck. Transfer sker sedan smidigt till bland annat skidorterna St. Anton, Ischgl, Canazei och Sölden. I alla resor ingår hotell, transfer och liftkort. Resorna är bokningsbara på Norlander Ski Tours hemsida.